drop_titel3

Drop en Gums

Voor de echte dropliefhebber

Van zoet, via zout tot de echte authentieke laurierdrop en salmiak.
Vraag naar onze bijzondere dropmelange.

Heeft u nog vragen over ons snoep of onze diensten of kunt u dat ene bijzondere dropje niet vinden?
Neem vandaag nog contact met ons op.
Telefoon: +31(0)481 769 061 of via info@eucalypta.nl

!

Drop wordt gemaakt van ingredienten uit een plant, welke in Zuid Europa en Azie voorkomt. De wortel van deze plant heeft 2 belangrijke eigenschappen; Ze is (erg) zoet en heeft medicinale eigenschappen. De ruwe produkten worden gebruikt als ingredienten voor smaakstoffen in voedingsmiddelen, snoep, tabak, alcoholische dranken en cosmetica.

 

Wij beperken ons tot drop als ingredient voor snoepgoed. Er zijn ontelbare snoepjes waarin drop verwerkt zit. We kunenn ze ruwweg verdelen in hard en zacht snoepgoed en zoete en zoute drop

 

De vele recepten en behandelingswijzen bepalen de smaak van het drop.Het "ruwe" blokdrop heeft de meest authentieke smaak van alle dropsoorten en wordt vaak verkocht als laurierdrop. Dit komt omdat droptelers in ItaliŽ†®et ruwe drop verpakten in laurierbladeren. Hierdoor is het mogelijk om een flauwe smaak van laurier door het toch wel overwelmende smaak van drop te onderscheiden. Het is een sterke peperachtige smaak.

 

Als drop wordt verwerkt tot snoepgoed bepalen de andere ingredienten voornamelijk wat de uiteindelijke smaak gaat worden. Hierdoor is het mogelijk om een vrijwel oneindig verschillende smaken te produceren. Dus als u van een soort drop niet houdt, kunt u een andere soort geweldig vinden.

Er IS een drop voor ieders smaak.