Chocolade ei Staand gevuld 14 cm

  • Beschrijving
  • Meer details

Paaspresentje met eitjes en bonbons

Chocolade ei van melkchocolade en gevulde melkchocolade

INGREDIƋNTEN

Gebruiks- en bewaarinstructies: koel en droog bewaren

Bereidingsinstructies: Geen bereiding noodzakelijk

60% melkchocolade schaal en eitjes (suiker, cacaoboter*, volle MELKPOEDER, cacaomassa*, emulgator: SOJALECITHINE , aroma, emulgator: zonnebloem lecithine), 40% Bonbon assortiment (suiker, cacaoboter*, volle MELKPOEDER, cacaomassa*, Boterconcentraat (MELK), glucosestroop, 6.9% HAZELNOTEN, gesuikerde gecondenseerde volle MELK, MELKVET, Room (MELK), Rijstebloem, invertsuikerstroop, Bevochtingingsmiddel E422, water, alcohol, zout, Koffie, aroma's, geƫvaporeerde MELK, boter ( MELK), emulgator: zonnebloem lecithine). Cacaobestanddelen melkchocolade schaal: ten minste 35%. Cacaobestanddelen melkchocolade eitjes: ten minste 30%. Bonbon assortiment: cacaobestanddelen pure chocolade: ten minste 50%. Cacaobestanddelen melkchocolade: ten minste 30%. Cacaobestanddelen witte chocolade: ten minste 25%. E = door EU goedgekeurde hulpstoffen. *Rainforest Alliance Certified^tm. Lees meer op ra.org.