Ingrediënten: suiker, cacaoboter, cacaomassa, VOLLEMELKPOEDER, plantaardige vetten (palm, shea), ROOMPOEDER, gehakte AMANDEL, gemalen HAZELNOTEN, MELKSUIKER, WEIPOEDER, BOTERVET, KARNEMELKPOEDER, magere cacao, MAGEREMELKPOEDER, dextrose, emulgator: lecithine (SOJA), koffie, aroma's, zout. Romige melkchocolade; melkchocolade: ten minste 32 % cacaobestanddelen. Witte chocolade op mokka-roommelkchocolade; melkchocolade: ten minste 33 % cacaobestanddelen, witte chocolade: ten minste 28 % cacaobestanddelen. Romige pure chocolade; pure chocolade: ten minste 45 % cacaobestanddelen. Romige melkchocolade met hazelnoot-crèmevulling; melkchocolade: ten minste 32 % cacaobestanddelen. Romige melkchocolade met stukjes amandel; melkchocolade: ten minste 32 % cacaobestanddelen. Romige pure chocolade gevuld met chocolademousse; pure chocolade: ten minste 50 % cacaobestanddelen. Romige melkchocolade met pralinécrèmevulling; melkchocolade: ten minste 32 % cacaobestanddelen. De mengverhouding van de verschillende smaken kan door productie-technische oorzaken variëren. Alle soorten kunnen ook bestanddelen van hazelnoot, amandel, aardnoot/pinda en andere noten bevatten.